Rørleggervakt

Rørleggervakt i Drammen.

MN Rørleggerbedrift AS kan hjelpe deg 24 timer i døgnet hvis det er behov for akutt rørlegger i drammen og omegn. Hvis problemet viser seg at det ikke er akutt kan vi løse problemet etter avtale med deg som kunde. MN Rørleggerbedrift AS er et rørleggerfirma som hjelper kunden fra a til å. Hos oss vil du alltid forholde deg til en kontaktperson, fra start av prosjektet til overlevering.

Våre rørleggere er tilpasningsdyktige og løsningsorienterte. Vi utfører alt fra serviceoppdrag som reparasjon, installasjon, utskiftning av toaletter, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter, rør-installasjoner og totalrenovering av baderom.

En rørlegger hos oss kan bistå deg med alt fra totalrenovering av baderom til enkle oppdrag som lekkasje. Hvis du holder til i Drammen, Svelvik, Hurum, Mjøndalen og omegn er det bare å ta kontakt.

Akutt rørlegger i Drammen

Hvis du leter etter akutt rørlegger i drammen er det bare å ringe oss. Våre rørleggere har spesialisert seg på utrykning og dette fører til at de er raskt fremme hos deg for å løse ditt problem.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre tjenester